HomeOver onsSocial BusinessSociale mediaCommunity managementBasismarketing MKBBlogBlog archief
Interim Intelligence
De basis voor social business
Zoekmachinemarketing SEO
Abonnementen
Content
Social media activiteiten
Monitoring
Marketing op maat
Basismarketing MKB

Waarom een aparte dienst?

Wij vinden het leuk om dingen te ondernemen met ons gezin in de omgeving van Bergen op Zoom. Een pannenkoek eten bij de pannenkoekenboerderij, vissen, een pony huren, fietstochtjes naar een speeltuin, culinair genieten, wandelen in een natuurgebied of streekproducten ontdekken bij de boer. En zo hebben we al heel wat unieke plekken, heerlijke eettentjes, fantastische ondernemers, verrassende belevenissen en mooie natuur ontdekt in West Brabant en op Tholen. Om deze uitjes, producten, restaurants en unieke plekjes te vinden maken we (uiteraard) gebruik van internet. Nu weten wij redelijk veel van online media aangezien dat ons vak is, en weten we ook hoe we online moeten zoeken. Maar het gebeurt wel heel vaak dat de informatie die we online vinden niet klopt, of dat er tegenstrijdige informatie te vinden is of dat de informatie die je zoekt ergens op pagina 10 in Google naar boven komt.

Prachtige plekken, heerlijk eten, mooie producten, verrassende belevenissen, interessante Brabantse en Zeeuwse ondernemers….maar niemand weet ze te vinden. Of ze zijn wel te vinden maar de online informatie klopt niet (dan sta je voor een dichte deur omdat op Google maps staat dat het bedrijf maandag dicht is, maar het is al sinds een jaar op dinsdag…).

West-Brabant en Zeeland

Ons idee begon met frustratie. Niets vervelender dat niet kunnen vinden wat je zoekt, of heel lang bezig zijn om de juiste informatie te vinden. Maar het idee werd vooral gevormd doordat we uiteindelijk (via veel omwegen) zulke mooie plekken en mensen in West-Brabant en Zeeland hebben gevonden. Die Brabantse en Zeeuwse plekken, producten en belevenissen verdienen het om door veel meer mensen gevonden en beleefd te worden.

De basis op orde

De ontwikkelingen op het gebied van online media gaan heel snel en kennis hierover bijhouden is bijna een dagtaak geworden. Bovendien zijn veel ondernemers al druk genoeg met die dingen waar ze echt goed in zijn, waar ze passie voor hebben, en waar ze uiteindelijk ondernemer voor zijn geworden. Een kok wil koken, en zich niet bezig houden met zoekmachinemarketing. Ons uitgangspunt is dan ook: Ieder zijn vak, ieder zijn passie. Wat we vooral willen is dat de basis in orde is, voor iedereen. Dat de informatie die online staat klopt en dat de ondernemer gevonden wordt op de juiste dingen.

Marketing op maat

De meeste kleine ondernemers hebben niet het geld om een duur marketingbedrijf in te schakelen, of een grote campagne op te laten zetten.  Maar voor een vast laag bedrag per jaar kun je er wel voor zorgen dat je gevonden wordt met de juiste informatie. Dat er iemand met je meekijkt om te kijken of dat wat je wil zeggen ook wel overkomt. Wij hebben de tools en de kennis. Zie ons als je externe marketingafdeling. Je betaalt voor de basis. Wil je meer, groter, anders? Of wil je social media activiteiten uitbesteden? Dan huur je extra in. Zo laat je je marketingafdeling meegroeien met je bedrijf en blijven de kosten altijd beheersbaar. 

Voor wie?

Basismarketing MKB is bedoeld voor kleine ondernemingen. Bedrijfjes die te klein zijn om een marketing- of communicatiemedewerker in dienst te nemen, maar die wel een mooi verhaal, product of dienst hebben dat het verdiend om gevonden te worden. Ondernemers die vol passie hun vak beoefenen en zich vooral daarop willen richten. Wij hebben passie voor online media en doen niets liever dan die verhalen naar buiten brengen.

KIjk hiernaast eens naar wat wij voor jou kunnen betekenen. Bij vragen kun je natuurlijk altijd
contact met ons opnemen.