HomeOver onsSocial BusinessSociale mediaCommunity managementBasismarketing MKBBlogBlog archief
Interim Intelligence
De basis voor social business
Content creatie
Content creatie

Content is het geheel aan informatie dat een organisatie middels communicatie op haar omgeving wil overbrengen (bron: www.encyclo.nl). Content marketing is het creëren of publiceren van (branded) content met als doel een relatie aan te gaan of te onderhouden met een bestaande of potentiële doelgroep.

Zelf content schrijven

Content marketing is voor veel marketeers een speerpunt. Maar zelf content creëren is best ingewikkeld. Niet iedereen kan een artikel of whitepaper schrijven, een blog bijhouden of een contentkalender maken voor een Facebookpagina of een online community. En waar haal je materiaal vandaan? Welke bronnen zijn interessant en hoe richt je systemen zo in dat je relevante informatie snel en overzichtelijk binnen krijgt?

Interim Intelligence heeft veel ervaring in tekstschrijven. We hebben onze eigen
blog, we schrijven artikelen, publiceren whitepapers, helpen bij het maken van brochures, factsheets en webteksten, en we voeden communities met relevante en actuele informatie. Soms leveren we éénmalig content aan. Maar voor veel klanten leveren we wekelijks of maandelijks materiaal aan.

Social media updates

Soms hebben organisaties behoefte aan materiaal of updates voor hun social media kanalen omdat ze zelf niet de tijd of inspiratie hebben. Wil je volgers of fans betrokken krijgen en houden, dan is regelmatig communiceren een must, evenals het snel reageren op vragen, klachten of suggesties. 

Bronnen voor actuele content

We besteden veel tijd aan het vergaren en up-to-date houden van onze kennis zodat we eigenlijk nooit om materiaal verlegen zitten. Maar we beschikken ook over tools, zoals Coosto en Jobfeed, om het wereldwijde web te monitoren over hetgeen speelt rondom organisaties en thema's. Zo kunnen we inspelen op actuele ontwikkelingen en trends bepalen.

Onze ervaring en tools zetten we graag in voor onze klanten. 
Hulp nodig bij contentcreatie (éénmalig, tijdelijk of permanent)? Neem contact op.