HomeOver onsSocial BusinessSociale mediaCommunity managementBasismarketing MKBBlogBlog archief
Interim Intelligence
De basis voor social business
Zoekmachinemarketing SEO
Abonnementen
Content
Social media activiteiten
Monitoring
Marketing op maat
Monitoring

Wil je weten wat er online over je onderneming geschreven wordt? Of wil je juist weten wat er over bepaalde producten geschreven wordt? Natuurlijk kun je een eind komen met het instellen van de juiste alerts. Maar wil je echt grip krijgen op wat er online gezegd wordt over jou of de dingen die voor jou onderneming interessant zijn, dan is een professionele online monitoring tool aan te raden. Een deze tools zijn kostbaar, wellicht te kostbaar voor een kleine onderneming. 
 

Online gedrag monitoren

Je kunt er ook voor kiezen de social media of online monitoring aan ons uit te besteden. Wij beschikken over professionele monitoring tools en zorgen dat jij periodiek een rapportage krijgt van de resultaten. Jij bepaalt hoe vaak en hoe uitgebreid je de rapportage wilt hebben. Wil je alleen monitoren wat er over jouw merk gezegd wordt? Of wil je weten wat er online over bepaalde onderwerpen of producten gezegd wordt? Wil je het sentiment van deze berichten weten (zijn de berichten positief of negatief). Wil je weten welke mensen online veel invloed uitoefenen in jouw vakgebied? Met onze tools zijn tal van rapportages mogelijk die jou inzage geven in het online gedrag van je doelgroep. En deze rapportages kunnen we dagelijks, wekelijks of maandelijks naar je sturen. Zo kun je inspelen op de actualiteit en verder bouwen op basis van de juiste gegevens.

Zelf gebruik maken van onze monitoring tools

Je kunt er ook voor kiezen om zelf gebruik te maken van onze tools. Wij richten dan de tool voor je in op de juiste zoektermen en namen. Jij kunt inloggen in onze tool en vanuit daar reageren op berichten die relevant zijn voor jouw onderneming. Niet alle berichten over je ondernemingen vragen om een antwoord. En soms is het moeilijk in te schatten of je nu juist wel of niet moet reageren. Ook daar kunnen we je mee helpen door berichten te markeren en aan te geven wat er mee gedaan moet worden. Jij reageert, wij helpen je op weg.

Wil je dat wij (tijdelijk of permanent) reageren namens jouw onderneming? Ook dat kan. We spreken duidelijke SLA's af en nemen de resultaten mee in de rapportage. 

Wil je gebruik maken van onze monitoringtools en onze expertise? Wil je dat wij het web voor je monitoren op voor jou relevante zaken? Neem contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.