HomeOver onsSocial BusinessSociale mediaCommunity managementBasismarketing MKBBlogBlog archief
Interim Intelligence
De basis voor social business
Social media strategie
Social media beleid
Handleiding social media strategie en beleid (PDF)
Workshops, trainingen, coaching
Workshops, trainingen, coaching

Bij een bedrijf als Interim Intelligence hoort het overdragen van kennis. Op zodanige wijze dat het ook meteen te gebruiken en toe te passen is. Dit gebeurt in de vorm van presentaties, workshops, trainingen en individuele coaching.

Waar kun je ons voor inzetten?

De afgelopen jaren hebben we heel veel trainingen, workshops en presentaties gegeven over uiteenlopende onderwerpen.

Als onderdeel van een verandertraject of strategie

Veel adviestrajecten die we doen gaan samen met training en of coaching. Een traject richting social business begint bijvoorbeeld vaak met een presentatie aan het bestuur om uit te leggen wat social business is en wat de voordelen zijn voor de organisatie. Maar je kunt ook denken aan workshops aan het personeel om te leren via sociale technologie samen te werken als onderdeel van een verandertraject. Of een training aan medewerkers over hoe ze sociale media in kunnen zetten op de werkvloer als onderdeel van een social media strategie.

Congressen en evenementen

Je kunt ons inhuren als keynote spreker of presentator voor een congres of event. We geven veel presentaties over trends en ontwikkelingen op het gebied van hr en de arbeidskmarkt, social business, sociale media en communitymanagement. 

Arbeidsmarktgerelateerd

We worden veel ingezet bij reorganisaties en door organisaties als het UWV om werkzoekenden te trainen. Deze trainingen zijn gericht op het gebruik van sociale media als middel om je te profileren op de arbeidsmarkt, je netwerk te vergroten en (verborgen)  vacatures te vinden. Ook 1-op-1 coaching van beginnende ZZP-ers of werkzoekenden is mogelijk. 

HR & Recruitment

Voor HR- en recruitment afdelingen verzorgen we trainingen op het gebied van social media beleid en social media strategie, social business, interne samenwerking, online talentenpools, communities gericht op externe professionals, online werving en social media recruitment. Individuele coaching kan ook op deze onderwerpen.
 

Op maat 

Bij het maken van de trainingen en workshops houden we altijd rekening met de specifieke situatie en omstandigheden, het niveau en de doelstellingen van de organisatie of de persoon. Kennis beklijft immers alleen als het relevant is en als er direct iets mee gedaan kan worden. 

Materiaal

Al het materiaal dat we gebruiken voor trainingen, workshops en presentaties stellen we beschikbaar aan de klant. Dit materiaal mag vrij gebruikt en gedeeld worden (mits de bron vermeld wordt). 

We leveren regelmatig een bijdrage aan HBO en Masteropleidingen. Wil je hier meer over weten bekijk dan
hier de onderwijsinstellingen waar we voor werken of neem contact op.

Meer weten over onze ervaring met trainingen, workshops, presentaties en coaching. Kijk
hier voor onze opdrachtgevers. Wil je weten wat we jou kunnen bieden? Neem contact op. 

Voorbeelden zien van onze presentaties? Bekijk ze op Slideshare.